Äntligen har brallorna åkt upp

Jag har faktiskt inte reflekterat över det tidigare, men för någon vecka sedan kom jag på att det är slut med det überfula modet där killar har byxorna hängande nere på halva rumpan. Det höll i sig i alldeles för många år, men tack gode gud att det fanns ett slut även på detta.
 
Poängteras bör kanske att detta är min åsikt. Eftersom jag gillar olika har jag full respekt för att andra kan tycka det är snyggt...
 
//Steven :-)
 
 

Varför stänger man alltid av TVn eller radion?

Jag har sett det otaliga gånger och kan förutse när det ska hända, så förutsägbart är det nämligen. Jag pratar om filmer, företrädesvis deckare av olika slag, där filmkaraktärerna hamnar framför en TV- eller radiosändning som just då berättar om det fallet vederbörande person(er) är inblandad(e) i. Det slår aldrig fel...
 
...de stänger av TVn eller radion mitt i inslaget. Okej, det viktigaste kanske är sagt, men det är så förbannat overkligt att de inte skulle lyssna färdigt på inslaget som handlar om just deras brott eller utredning.
 
Tänk att ha den lyxen att kunna reta sig på såna här skitsaker. Skönt!
 
//Steven :-)

Björn Hellberg drejar

Så länge jag kan minnas har jag älskat Björn Hellberg. Lika mycket som tennisexpert i Radiosporten som domare i På spåret. Det råder ju ingen som helst tvivel om att han är en kuf och ett geni i samma kropp. Samtidigt är jag helt övertygad om att han är oerhört sympatisk och därför är det extra roligt att titta på nedanstående klipp där det är en rejäl uppförsbacke för den gode Björn.
 
Jag har tittat på klippet ett otal gånger och skrattar kopiöst varenda gång. Hans muttrande kommentarer om att det inte är kul i kombination med Ingvar Oldsberg som knappt vet vart han ska ta vägen av skadeglädje, men ändå behållandes sitt lugn.
 
Titta - njut - skratta! Se till att ljudet är på för att ni ska höra kommentarerna från Björn, likt ett litet barn som inte vill vara med och leka.
 
//Steven :-)