Redan för nio dagar sedan sa jag hur det skulle gå

Samma kväll som de första SM-semifinalerna i ishockey spelades berättade jag hur matchserierna skulle sluta. Svårare än så var det inte att tippa utgången även om jag var lite illa ute när Luleå ledde med 2-0 i matcher mot Skellefteå.

Jag återkommer med mitt finaltips. Hjärtat säger ingenting, men en liten del av hjärtat säger Skellefteå medan hjärnan just nu är mer inne på Färjestad.

//Steven :-)

Missa inte festen -bara en dryg vecka kvar!

Det är fortfarande en aning segt med anmälningar till vår fest nästa lördag. Det är jättemånga som har sagt att de ska gå, men fortfarande är det lite klent med inbetalda anmälningar. Jag hoppas verkligen att du som är party- och eller danssugen, och dessutom vill lyssna till ett otroligt kompeten band, sätter fart och anmäler dig. Dra ihop ett gäng kompisar och upplev en rolig kväll tillsammans med massor av underbara människor. Det är ändå inte så förbaskat ofta som folk orkar ordna fester och när det sker borde det uppmuntras.

//Steven :-)


Billigt tåg

I slutet av juni ska jag åka till Göteborg tillsammans med älsklingen, Ellinore, Jerry och Fredrik. Vi ska gå på endagsfestivalen Where the Action is där bland annat Coldplay och The Ark spelar. Jag ser väldigt mycket fram emot den dagen och tror det blir helt suveräny, i synnerhet om vädret är på vår sida.

Vi har bestämt att åka tåg och om man är på hugget exakt 90 dagar innan biljetterna släpps, kan man få resan väldigt billigt. Därför har jag suttit i förrgår och ikväll och väntat in tolvslaget och sedan hängt på löset för att boka tågbiljetter. Jag är väldigt nöjd med utfallet, vi betalar nämligen bara 340 kr tur och retur per skalle och det måste väl ändå anses som riktigt billigt.

//Steven :-)