Nyårslöfte

25 dagar sedan jag senast skrev i bloggen. Skandal! Mitt nyårslöfte inför 2012 blir att skriva minst 250 blogginlägg och jag ska börja redan imorgon eller kanske till och med redan ikväll. Förresten fyller min blogg fyra år inatt.

Gott Nytt År!

//Steven :-)

SVT Texts sportsidor allt oftare en parodi

Jag har ju varit ett stort fan av text-TV i snart 30 år. De senaste åren har emellertid kvalitén på dess sportsidor gradvis försämrats och numera går det knappast en enda dag utan att man hittar flagranta fel. Jag undrar som de som jobbar där över huvud taget vet något om sport. Jag har ju visat några exempel på detta tidigare i bloggen och idag tänkte jag också bjuda på ett dagsfärskt exempel.

MoDo hockeys tränare är den gamla NHL-kämpen Ulf Samuelsson. Fast det verkar inte SVT Text ha koll på eftersom de skriver att den tillika gamla NHL-kämpen Ulf Dahlén benämns som tränare för Ö-vikslaget.

//Steven :-)

Jag lever, bloggen sover

Snart på banan igen, men just nu hinner jag inte trots att jag nästan är vaken dygnet runt. Inom några dagar kommer ett gäng härliga bilder från vår semester i Sharm El Sheik och här kommer en liten teaser.

//Steven :-)