Jag gråter nästan varje dag

Ikväll tittade jag på Allsång på Skansen från i tisdags och ännu en gång klarade jag inte av att hålla tillbaka tårarna. Det kanske är något fel på mig som inte fixar att se bra saker utan att bli rörd, men det kan jag stå ut med i så fall. Ni som inte tittade i tisdags bör definitivt offra tio minuter av er dyrbara tid och titta på nedanstående klipp. Det översta klippet innehåller visdom och klokskap så att det både räcker och blir över. Tänk att det finns så många bra människor.

//Steven :-)
Borde varit värre

Sedan min förra vägning har jag varit tre dagar i Karlshamn där det blev ganska mycket ätande och drickande. Vi har haft gäster hemma i söndags kväll med tillhörande trevligheter. Jag har åkt på dubbelkryss med ganska stora mängder intag av alkohol, lite snacks och inte alltför nyttig mat. Trots detta var vågen ganska bussig idag då den bara visade +0,2 kg. Nu ligger jag på +2,0 kg sedan jag började mitt viktminskningsprojekt för ett halvår sedan som skulle leda till att jag gick ner ungefär 6 kg....

//Steven :-)

Svar från Morgan Alling

Jag berättade i ett tidigare inlägg om Morgan Allings sommarprogram i P1 lördagen den 25 juli. Naturligtvis skickade jag ett mejl till Morgan där jag berättade hur bra jag tyckte att hans program var och nu har jag fått svar från honom.

//Steven :-)