Reunionfesten i Strängnäs den 9 oktober

Den andra lördagen i oktober varje år arrangeras Strängnäs marknad. Det är en gigantisk "hemvändarhelg", då massor av Strängnäsbor i förskingringen kommer tillbaka till sin uppväxtstad. Markanden i sig själv lockar ofta bortåt 50 000 besökare och det är ganska häftigt att gå där, mest för att träffa folk man inte sett på länge.

I år blir det dock något ännu häftigare. I Svenska Hem Arena anordnas nämligen en stor reunionfest för oss som gått i Strängnäs skolor och som hunnit passera 35 år. I nuläget är drygt 800 pers anmälda och det kommer säkert bli många kära återseenden. Kvällen kommer bland annat innehålla uppträdanden från lokala popgrupper som spelade när man själv var ung och naturligtvis även DJ:s som höll igång musiken på ungdomsgårdar och diskotek.

Jag var länge tveksam till om jag skulle gå. Jag resonerar väl ungefär som så att de jag vill träffa, de ser jag till att träffa ändå. Successivt har jag emellertid blivit alltmer sugen och till sist var det min gamla kompis Johan Ejeborg som till sist övertygade mig att gå. Han uttryckte saken så här: "Det blir som ett 'Här är ditt liv' i kubik" och det är banne mig sant.

Vill du läsa om festen kan du besöka evenemangets hemsida.

//Steven :-)

Mycket nu

Det har varit en tuff start på terminen. Framförallt är det tiden som inte räcker till och jag vågar inte ens fundera på hur mycket jag har jobbat utöver mina ordinarie timmar. Det är inte ovanligt att veckorna hamnar någonstans runt 50-55 timmar och utöver det blir det en hel del arbete hemma också. Jag klagar inte eftersom jag i allmänhet trivs med att jobba mycket, men det har varit i tuffaste laget även för mig eftersom själva jobbet inte heller har gått helt smärtfritt av olika anledningar.

När det är tufft på jobbet är det härligt att ha många roliga saker att se fram emot och det har jag. Vissa planer är ristade i sten och andra planer är fortfarande lite lösa. Jag återkommer i ett senare inlägg och berättar lite om vad som är på gång.

Även om det är jävligt kan det för övrigt alltid vara värre. Lyssna på den här låten så förstår ni vad jag menar.

//Steven :-)