Valborg överskattat i min värld

Idag är det valborgsmässoafton. Jag har aldrig gått i spinn över den dagen även om den enligt traditionen markerar vårens ankomst.

För många ungdomar är det en av årets stora fylledagar. Jag har märkt av stämningen, viskandet, prasslandet osv i skolan idag och jag misstänker att många gör sin debut som rejält fulla just idag. Inte ens några valborgsfyllor från ungdomsåren kan jag stoltsera med och jag betraktar den här dagen som nästan vilken fredagskväll som helst.

//Steven :-)

Återbesök

Eftersom mitt knä inte är helt smärtfritt, trots att det gått nästan två månader sedan jag opererade det, tog jag kontakt med ortopedmottagningen på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Först och främst måste jag säga att de blixtrade till och gav mig en tid efter två dagar och när jag kom dit i onsdags kom jag in ett par minuter innan min bokade tid.

Kontentan av besöket blev att läkaren inte tror att det är själva menisken som smärtar. Han avrådde mig inte från att träna, jag skulle bara vara observant på svullnad och inflammation. Det var nog det främsta syftet med mitt besök, att få reda på ifall jag skulle kunna förvärra något. Vi bokade dessutom in ett besök om 4-6 veckor med den ortoped som gjorde artroskopin på mig. Han är ju faktiskt den enda som vet exakt hur det ser ut inne i mitt knä.

Förresten var det ganska flashigt att slänga upp frikortet när kvinnan i receptionen bad om 300 kronor.

//Steven :-)

Duktig pojke

Ellinore var naturligtvis väldigt lycklig, stolt och nöjd när hon fick tre stipendier (Matematik, franska och musik) då hon slutade i grundskolan förra året. Jag vill bara visa att jag inte var så mycket sämre 35 år tidigare, även om jag fick nöja mig med ett stipendium.

//Steven :-)