Ett försenat tack

Jag försöker alltid få med sånt i bloggen som jag tycker är viktigt. Ibland kan dock saker hamna mellan stolarna ifall jag har mycket annat att stå i och idag blev jag påmind av min dotter Marie-Helene att jag inte skrivit en endaste liten ynka rad om att hon och Jonas bjöd oss på middag för några veckor sedan.

Det är faktiskt prick tre veckor sedan som vi var hemma hos dem i Eskilstuna och hade några supermysiga timmar på gräsmattan utanför deras lägenhet. De bjöd på grillat och det var verkligen en höjdare. En annan höjdare från den kvällen det faktum att deras hund Nova var så festlig som stod i fönstret och spanade ut.

//Steven :-)Dagen efter kvällen före

Igår var det glitterfest på Vikingavallen. A och V firade sina 40-årsdagar och deras män P och H, tillsammans med ett antal vänner, hade ordnat festen. Det var en fantastisk glittrande kväll där det inte hade sparats på någonting för att göra festen så fullmatad som möjligt. Lokalen var vackert dekorerad, maten var god, människorna var både trevliga och vackra, födelsedagsbarnen var naturligtvis prinsesslika, baren var välfylld, underhållningen rolig osv osv. Tack för att jag fick komma och tack för att jag fick vara delaktig i att sätta ny fart på festen efter att bandet slutat spela strax före halv två. Det blev två timmar till som gjorde att gårdagen känns av idag, men det var det värt. Jag blir så imponerad av människor som satsar rejält när det vankas fest.

//Steven :-)

Synundersökning

För första gången har jag idag varit på en riktig synundersökning. Det var ganska kul att se hur det gick till och jag blev överraskad av resultatet. Att jag sedan ett år tillbaka varit tvungen att ha läsglasögon när jag läser är fakta, men jag trodde nog att synen även på långt håll blivit sämre. Men icke sa icke! Det fanns inget behov av vanliga glasögon så mitt besök slutade med att jag beställde två par nya läsglasögon (jag lämnar alltså tiden med ÖB-glasögon...) och ett par solglasögon. Då kan jag inte skylla på det heller när jag missar något på hockeyplanen.....

//Steven :-)