Nu är det nära

Nu återstår bara timmar till att vi sitter i planet på väg till det ni ser på bilden här nedanför. I den stress jag levt i på slutet har jag nog inte ens hunnit fatta hur underbart det ska bli med en vecka i solen och värmen. Troligtvis blir det inget blogginlägg från Egypten, men man ska aldrig säga aldrig. Annars ses vi igen om en dryg vecka och då kan ni räkna med en orgie av bilder och andra intryck som jag fått av min semester i Sharm El Sheik.

//Steven :-)
Investering

Idag har jag slagit på stort och köpt en jättefin, och alldeles för dyr, systemkamera. Jag kan egentligen inte speciellt mycket om fotografering och tycker att jag klarat mig bra med vanliga små digitalkameror tidigare, men det känns ändå rätt att satsa framåt. Vi fotograferar trots allt väldigt mycket och i takt med att vi lär oss mer om kameran så tror jag också att intresset att ta riktigt bra bilder kommer att öka. Självklart kommer vi också ha en vanlig liten kamera, som trots allt är betydligt smidigare att hantera.

//Steven :-)


Beröm

Det smakar alltid lika bra med beröm. Följande stod att läsa i matchreferatet på SPAIF:s hemsida, som i övrigt bestod i en hyllning till båda lagen för att det blev en så bra hockeymatch, efter att jag dömt matchen SPAIF-Salem igår kväll:

"Sist men inte minst så hade vi en domartrio som lät den här matchen bli som den blev. Spelförståelse är ett mycket bra uttryck. Mer sånt vill vi ha, med tanke på matchen i Upplandsskogen senast. Dessa domare tycker, helt uppenbart att det är skitroligt att vara på banan. Man låter lagen göra upp, och stävjar när det behövs. Det är då vi får spela hockey,som i går kväll. Tack till dom!"

//Steven :-)

PS! Matchen slutade 2-2, SPAIF hade fler utvisningar samt fick ett lagstraff (to many players) mot sig med bara dryga minuten kvar.