Nya blåsningar

Nu kan jag avslöja knepet hur jag som hockeydomare vårdar mina visselpipor för att det ska vara rejält drag i dem. Jag kokar dem i vatten för att få bort all skit och bäva månne spelarna som jag ska döma härnäst... jäklar vad jag ska blåsa.

//Steven :-)


Pernilla Andersson = smart tjej

Tittade på Sommarkväll med Anne Lundberg SVT ikväll. En av gästerna var sångerskan Pernilla Andersson och hon har imponerat på mig tidigare. Det är en artist med oerhört stor integritet som inte låter sig köpas vilket innebär respekt hos mig.

Hon berättade en historia kring bröllopsbilderna från hennes giftemål med artisten Dregen. De var erbjudna ansenliga belopp av skvallertidningarna (hon benämnde dem "skittidningarna") för att de skulle få exklusivitet till deras bröllopsbilder.

De insåg att det finns människor som är beredda att betala för att ta del av bröllopsbilderna från deras bröllop. De kom på den lysande idén att istället skänka bilderna någonstans där pengarna behövs. De gav bort exklusiviteten av bilderna gratis till Situation Stockholm (tidning som säljs av, och till förmån för, Stockholms hemlösa). Numret av Situation Stockholm där dessa bilder fanns publicerade, såldes i 30 000 ex och en ansenlig summa pengar hamnade där de gör nytta.

Jag gillar inte bara Pernillas tänk utan även hennes musik. Jag har tidigare publicerat Johnny Cash och Nina P här i bloggen. Här kommer ett annat smakprov från hennes produktion.

//Steven :-)