Gott Nytt År!

Det är väl antagligen mitt liv i ett nötskal, men min ambition att senast idag på nyårsafton sammanfatta både året 2009 och hela 00-decenniet har försvunnit i alltför många andra måsten som ska göras. Därför ber jag om att få återkomma med dessa sammanfattningar inom de närmaste dagarna och önskar istället alla bloggläsare och underbara människor där ute ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Jag gör det med en låt som inte kom 2009, men som betyder massor för mig och som påminner mig om en fantastisk kväll på Stockholms Stadion den 22 augusti då Coldplay definitivt intog en stor plats i mitt hjärta. Puss och Kram til er alla!

//Steven :-)

Skidåkning

Idag var älsklingen och jag ute och åkte skidor. Det var inte helt lätt till att börja med eftersom åkern närmast oss som måste passeras är plöjd. Detta i kombination med att snötäcket inte är alltför djupt och att det blåst mycket, gör det i stort sett omöjligt att åka där. När vi kom ut på nästa åker, där det är höstsått alternativt äng, gick det på sitt sätt bättre. Fast just idag var skaren så pass besvärande att det var svårt att spåra. Vi hittade emellertid ett halvtaskigt spår på en knapp kilometer som någon annan vänlig själ hade gjort och totalt fick vi några kilometers skidåkning i kroppen.

Det är verkligen härligt med skidåkning och vi funderar på att byta ut vår utrustning från tidigt 80-tal till mer moderna grejer. Överhuvudtaget har det varit en vacker dag idag och några härliga foton kan vara på sin plats.

//Steven :-)