Äntligen Mästarnas Mästare igen

Ikväll var det äntligen säsongspremiär för SVT:s succéserie Mästarnas Mästare. Vi fick träffa grupp 1 som består av skidskyttetjejerna Magdalena Forsberg och Helena Ekholm, cyklisten Bernt Johansson, fotbolsspelaren Dan Corneliusson, skidåkaren Torgny Mogren samt löparen Malin Ewerlöf.
 
Det visade sig under de tre tävlingsmomenten att det är en ojämn grupp. Magdalena, Torgny och Malin ser rejält tränade ut vilket man inte kan säga om Dan Corneliusson. Han har ju haft det ganska tungt efter karriären och jag hoppas bara att han fixar att hålla ihop i Grekland bland alla goda viner.... Bernt Johansson såg fit ut, men är dryga 60 medan Helena Ekholm ger ett intryck av att ha svagt psyke genom att placera sig själv i underläge redan före tävlingsmomenten.
 
Hur som helst är det ett supermysigt program där jag gillar tävlingsmomenten och älskar porträttfilmerna kring stjärnornas karriärer. Hela paketet varsamt och professionellt lett av Micke Leijnegard. Söndagarna kl 20 är härmed inbokade ett par månader framöver.
 
//Steven :-)
 

Adrian i tidningen

Det är drygt en månad sedan, men finaste Adrian har ju varit i tidningen under rubriken Välkomna till världen i EskilstunaKuriren/Strengnäs Tidning.
 
 
//Steven :-)