Fredagsuppdatering 26 november 2021

Ännu en vecka att lägga till handlingarna och på söndag är det dags att fira första advent. Jag har ju varit inne på det flera gånger, det faktum att tiden går så ruskigt fort.
 
Veckan jag har bakom mig har mestadels varit bra. Trots den brutala "jag-fyller-snart-jämnt-och-alldeles-för-mycket-krisen" som jag brottas med har jag känt mig tämligen glad och positiv hela veckan. Förra helgen hade vi efterlängtat besök av våra två äldsta barn och alla våra fyra barnbarn. Det var naturligtvis mysigt de luxe.
 
Jag spelade dessutom padel i lördags. Match i singelserien jag deltar i där jag mötte en riktigt tuff motståndare, men jag spelade riktigt bra utan att vinna de avgörande bollarna. Vad som var värre, var att jag med ca tio minuter kvar av matchtiden gjorde en oförsiktig manöver med mitt sargade högerknä och den smärta jag kände under slutet av matchen och efterföljande dagar var inte att leka med. Nu är det bättre, men jag ser fram emot min MR (magnetröntgen) på tisdag och nästa besök hos ortopeden.
 
Några ord om en sann hjälte inom travsporten. Solvallatränaren Hans-Owe Sundberg bestämde sig för några månader sedan att lägga av som tränare under slutet av det här året. 71-åringen har alltid tagit fram bra hästar utan att tillhöra det yttersta toppskiktet bland tränarna och han har alltid presenterat sina hästar i toppskick. Fräscha, blanka och harmoniska. Hans-Owe är för många kanske känd som den första kusken att vinna ett rikstotolopp, det var V65 på den tiden och den 18 augusti 1974 blev han historisk med hästen Rodetto. Ikväll gjorde HOS sin sista start som tränare, detta i ett större fyraåringslopp på Solvalla med 300 000 kronor i förstapris. Sagan kunde inte ha slutat lyckligare då hans häst Selected News vannn det högklassiga loppet med Magnus A Djuse i sulkyn. Tack Hans-Owe för allt du bidragit med till svensk travsport.
 
 
Längre än så blev inte veckans fredagsuppdatering. Veckans fredagslåt har jag haft på min spellista ett tag och ikväll fick jag höra den med Molly Sandén och Sven-Ingvars i TV-programmet På spåret. Jag tycker att den är svinbra.
 
Var snälla mot varandra och gör därigenom era medmänniskor ännu bättre. Trevlig helg!
 
//Steven :-)
 
Veckans fredagslåt
 
The Weeknd & Ariana Grande - Save Your Tears