Pinsamt Hedman

Det blir åtal mot Magnus Hedman för dopningsbrott. Redan den 15 maj skrev jag här i bloggen om att den f.d. landslagsmålvakten i fotboll blivit tagen av polis där han misstänktes för narkotika- alterantivt dopningsbrott. Hedman, som f.ö. varit ambassadör för organisationen Ren Idrott (men nu naturligtvis fått sparken), gör ett klassiskt misstag och nekar. Han skyller på att han måste fått i sig den anabola steroiden via något amerikanskt kosttillskott. Kan det bli pinsammare? Berättigade frågor jag ställer mig:

- Marknaden är full av kända och bra kosttillskott. Varför i så fall köpa något amerikanskt med okänt innehåll?
- Trots att inte polisen kan bevisa att det var Hedmans byxor som fanns i hans bil, så innehöll dessa byxor (exakt i Hedmans storlek) 55 tabletter innehållande anabola. Hedman skyllde på att det var en kompis byxor, men jag undrar hur det kunde slumpa sig så att Hedman hade samma ämne i kroppen som fanns i dessa tabletter?
- En anledning till att just Hedmans stoppades på en bensinmack och tvingades till provtagning var ju att polisen spanat mot en langare där Hedman varit en frekvent gäst. Varför säger han inte det när han gråter ut och låtsas vara oskyldig?

//Steven :-)
1 Monica:

skriven

Pinsamt!

Kommentera här: